Sangria & öl = sant Sangria Sour

När jag hör namnet Spanien tänker jag nästan direkt på semester, sol, stränder, sangria och en kall öl. Prova en Sangria Sour.

Rött vin, öl och sangria hör Spanien till så varför inte ta det bästa av dom tre och göra en Sangria-öl? Det är precis vad Edge Brewing som är beläget i Barcelona tänkte när dom skapade en Sangria Sour. Eller som dom själva skrivit på flaskan ” Han: Jag vill ha en öl! Hon: Jag är mer av en rödvins person. Lösningen: Sangria Sour, början på en livslång kärlek”

Annons:

Sangria Sour – Edge Brewing

Fruktig och lite lätt syrlig doft av körsbär, jordgubbar, vindruvor, apelsin, ananas, citron och mustiga rödvinstoner. Smaken är frisk och sur av körsbär, apelsin, jordgubbar och tydliga rödvinstoner. Mot slutet kommer en frisk fruktig smak fram och rödvinstonerna tar udden av det sura.

SB# 11297, Pris 30,4:-

330ml, 6,3%, Sour

Kan tänka mig att ta en Sangria Sour efter en lång dag på stranden sittandes mot en husvägg och bara njuta av solen som sakta går ner över horisonten. En riktigt kul och spännande öl som verkligen ger en ny synvinkel på den traditionella drycken Sangria.

Läs mer

Fler artiklar