Julklappsöl

Nu när julen nalkas och paniken att införskaffa dom sista julklapparna börjar smyga sig på, så kan det vara bra med några tips. Varför inte lite öl som julklapp?

Nu när julen nalkas och paniken att införskaffa dom sista julklapparna börjar smyga sig på, kan det vara bra med några tips. Här kommer mina öl-julklappstips och tanken är att man bör hitta dom på utvalda systembolagshyllor.

Bath British Quartet – Bath Ales

Ett trevlig 4-pack från Bath Ales som är beläget i Bristol, Storbritannien. Med klassiska engelska ölstilar som t.ex. Bitter, ESB, Golden ale och en Stout. Ett perfekt paket till den som är kunnig eller helt ny inom ölvärlden. Alla fyra är milda och rena i smakerna och är ganska stil-typiska för klassisk engelsk öl.Julklappsöl - Dryckeslistan

SB# 1377, Pris 109,60:-

500 ml x 4, 4,6%

 

Annons:

Kiwi Hop Mixed Can Pack – Garage Project

Ett trevligt 4-pack från garage Project som kommer från Nya Zeeland. Paketet innehåller en Pilsner, Imperial Pilsner, Golden Ale och en Julklappsöl - DryckeslistanImperial Ipa. I det här paketet är det mycket humle vilket jag tycker funkar fint till all fet julmat. Det är en perfekt julklapp som ska öppnas relativt välkyld.

SB# 1675, Pris 95,60:-

330 ml x 4, 6,2%

Leon – Omnipollo

Leon är en Belgisk inspererad Ale gjord med Champagnejäst. Den är lätt och frisk med bra smaker och jästen bjuder på en liten tvist. En Julklappsöl - Dryckeslistanperfekt julklapp då den har så snygg design och det är ju alltid kul att få ge bort en stor snygg flaska.

SB# 1693, Pris 49;90:-

750ml, 6,5%

 

 

Primus Lux – Nya Carnegiebryggeriet

Primus Lux är en engelsk strong ale med en bra maltig och kraftig kropp. En kul julklapp att ge bort då den är perfekt att dela på med sina 7%Julklappsöl - Dryckeslistan, så man kanske själv får chansen att prova den.

SB# 1676, Pris 59,90:-

750ml, 7%

 

Fler artiklar