Mocca-ischoklad

På julen ska man baka, äta och vara glad
Enkelt om man pimpar upp sin ischoklad
Gluten-, ägg- och mjölkfritt även denna dag
Hundra procent SUCCEGARANTI hos alla där hemma!
Med vänliga hälsningar, @happyfoodbypetra

Annons:

Mocca-ischoklad

Ingredienser

Ischoklad (ca 60 stycken)
200 g kokosfett
250 g mörk choklad
Små aluminiumfolieformar
Salt

Moccatryffel
200 g mörk choklad
1/2 dl starkt kaffe
1/2 dl havregrädde

Gör så här:
1. Smält kokosfett i en kastrull. Grovhacka choklad.
2. Ta kastrullen från plattan och rör ner chokladen till en jämn och len chokladsmet.
Smaka av med lite salt. Fyll formarna.
3. Koka upp havregrädde och starkt kaffe. Grovhacka choklad.
4. Ta kastrullen från plattan och rör om till en jämn chokladsmet. Häll över i en sprits och låt stelna något i rumstemperatur.
5. Då ischokladen stelnat och tryffelsmeten börjat sätta sig spritsar du över en klick moccatryffel. Låt stå i kylen över natten.

Läs mer

Fler artiklar