Dragontofu med pasta

Krämig dragonpasta med knaperstekt tofu, svamp och toppad med stekt grönkål.

Annons:

Dragontofu med pasta

Ingredienser

Dragontofu
500 gram tofu
100 gram champinjoner
1 gul lök
1 tärning svampbuljong
1/2 citron (juice)
1,5 dl havrebaserad creme fraiche
1 dl havremjölk
2 msk dragon, torkad
1 msk dijonsenap
salt och svartpeppar efter smak
Rapsolja till stekning

Till servering
400 gram kokt pasta
Stekt grönkål

Gör så här:

1. Tärna och knaperstek tofu samt champinjoner på hög värme i generöst med rapsolja. Sänk temperaturen, hacka lök och tillsätt i stekpannan.

2. Tillsätt havremjölk, dijonsenap, buljong, citron, dragon och svartpeppar. Låt såsen koka upp i ca 10 minuter. Ta stekpannan från värmen och rör ner creme fraiche.

Läs mer

Fler artiklar