Söndagsmiddag en härlig avslutning på helgen

Söndagsmiddag är en härlig avslutning på helgen. Här hittar du alla de bästa recepten på en god söndagsmiddag! Söndagen är en perfekt dag att samla vänner och familj till en stor härlig middag som får ta sin tid.

Söndagsmiddag en härlig avslutning på helgen

Vad är väl mysigare än att träffas och äta söndagsmiddag som ett avslut av veckan? Extra trevligt är det så klart hemma med hemlagad mat. Med tips från oss kan du själv knåpa ihop din middag och välja att ha en-, två- eller trerättersmeny. Inspireras här och njut sedan av din hemlagade söndagsmiddag. Skjut upp måndagsstressen och njut av våra smakrika recept som du hittar här nedan.

Det kan vara svalkande att äta soppa i värmen
Sharing food is caring

Stora grekiska köttbullar i arrabiatasås

LÄS MER

Annons:

Enchiladas med karamelliserad lök och kyckling

LÄS MER
Flädern blommar och rabarbern står grann i trädgården

Söndagsmiddag en härlig avslutning på helgen

Läs mer om vintips och recept på våra listor. DryckesListan.se är en guide för alla som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen. Genom våra topplistor vill vi hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. Vi bjuder även på recept och på våra topplistor hittar du de drycker vi anser vara bäst för tillfället, matchat med skräddarsydda recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista.
Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

Läs mer

Fler artiklar