Pasta enkelt men så gott

Pasta är en tacksam favorit som kan varieras på oändligt många vis och kombineras med nästan vilka ingredienser som helst. Här bjuder vi på enkla recept med pasta som inte tar så mycket tid i anspråk men ändå bjuder på god matglädje. Pasta är enkelt men så gott

Njut av härlig pasta med vitlöksbröd och riven parmesanost. Pasta går både snabbt och enkelt att laga. Dessutom tycker de flesta om pasta vilket gör att det är bra bjudmat. En riktigt god pasta uppskattas av både stora som små. Allt från en enkel pasta till långkok som en spezzatino. Sitt länge vid bordet och njut som en riktigt italienare. Hos oss hittar du allt ifrån klassiska pastarätter till lite mer annorlunda och avancerade recept. Nedan har vi valt ut några favoriter. Upptäck även vårt stora receptbibliotek där det bjuds på ännu fler recept på pasta.

Därmed pasta!

Annons:

Maffiabrödernas pasta med tomat- och vodkasås

LÄS MER

Pasta enkelt men så gott

För vintips till pastan gå till. DryckesListan.se är en guide för alla som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen. Genom våra topplistor vill vi hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. Vi bjuder även på recept och i våra topplistor hittar du de drycker vi anser vara bäst för tillfället, matchat med skräddarsydda recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista.
Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

Läs mer

Fler artiklar