Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo
Choklad-skolan med Gustaf Mabrouk
Skriven av Fredrik Schelin

Choklad-skolan med Gustaf Mabrouk

VILL DU LÄRA DIG MER?
Låt Choklad-skolan med Gustaf Mabrouk guida dig steg för steg genom en mängd olika tekniker och processer, vare sig det handlar om att temperera choklad eller att göra tårtor. Lär dig att behärska dessa tekniker i din egen takt.

Choklad-skolan med Gustaf Mabrouk

 

 

MED ETT ÖGA FÖR KONST

För mig är choklad mer än en godisbit som man stoppar i munnen. Choklad är även ett material som man kan skapa i, vare sig det gäller att bygga fantastiska skulpturer till tävlingar, göra praliner till speciella evenemang eller desserter till kungliga banketter. Så vänligen, klicka på bilderna, kliv in i min fantastiska värld och se hur olikt choklad kan se ut.

Choklad-skolan med Gustaf Mabrouk

DryckesListan.se, DinVinguide.se och BestChampagne.se är en guide för alla som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen. Genom våra topplistor vill vi hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. Vi bjuder även på recept och i våra topplistor hittar du de drycker vi anser vara bäst för tillfället, matchat med skräddarsydda recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista.
Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

BestChampagne.se

Fredrik Schelin

Vinskribenten, författaren och champagnekännaren som ligger bakom böckerna ”Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska” samt "CHAMPAGNE och andra bubblor".

Läs mer om Fredrik

Läs mer