Årets skörd

Årets skörd av rabarber, jordgubbar, smultron och blåbär är i full gång. Varför spara på godsakerna genom att sylta och safta. Passa på att baka paj på de färska nyskördade råvarorna.

Årets skörd

Smulpaj och rabarber är sommar i en form. Den syrliga, lite sura rabarbern passar perfekt i en smulpaj. Här nedan bjuder vi på lite olika recept om du funderar på vad du ska göra med årets skörd. Baka pajen med dina favoritbär, rabarber eller varför inte tillsammans – resultatet blir lika gott! Servera pajen ljummen, gärna tillsammans med vaniljsås eller vaniljglass. Personligen föredrar jag min paj med en kopp nybryggt kaffe. Det passar även perfekt med lite sött vin i glaset till pajen. Ut och skörda i trädgården eller skogen och baka din paj på årets skörd!

Årets första paj är alltid den bästa.

Annons:

Årets skörd

För vintips till pajen gå till. DryckesListan.se är en guide för alla som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen. Genom våra topplistor vill vi hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. Vi bjuder även på recept och i våra topplistor hittar du de drycker vi anser vara bäst för tillfället, matchat med skräddarsydda recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista.
Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

Läs mer

Fler artiklar