Eva Weckström
Som ni vet så provar vi även öl på DinVinguide.se. Idag kikar vi på en gammal ölstil som har många ansikten- ale. Häng med på DinVinguide.se Ölskola
Eva Weckström
Vi älskar att prova här på DinVinguide.se. Och inte bara vin. Intresset för öl är idag mycket stort och utbrett på grund av alla microbryggerier och experimentlystna bryggare ute i världen och i Sverige. Idag kikar vi på en historiskt sett ung ölstil- lager. Häng med på DinVinguide.se - Ölskola!
Eva Weckström
Grekiska viner är ingen ny företeelse. Men produktionen är låg och många finner inte vägen till det svenska matbordet.
Eva Weckström
Vi älskar att prova här på DinVinguide.se. Och inte bara vin. Intresset för öl är idag mycket stort och utbrett på grund av alla microbryggerier och experimentlystna bryggare ute i världen och i Sverige. Idag kikar vi på hur man provar just öl för bästa upplevelse. Häng med på DinVinguide.se - Ölskola
Eva Weckström
Limoncello är solsken i en flaska-en suverän italiensk likör gjord på solmogen, syrlig citron. Limoncello dricks iskall efter avslutad måltid som digestif, till desserten eller som drinkingrediens. Hursom är det vansinnigt gott. Och busenkelt att göra själv!
Eva Weckström
Kanska bjuder januari inte precis sötebrödsdagar. Men biscotti är enkelt, gott och billigt och kan smaksättas på många sätt.
Eva Weckström
Goda och krämiga muffins som i USA kallas "cupcakes" har varit poppis länge. Men i sommarvärmen är det inte dumt med saftiga och salta dito. Vi snackar matmuffins. Häng med!
Eva Weckström
Melon de bourgogne är en fransk druva även känd som bara "melon" och oftare som muscadet. Den är varken melonlik i smaken eller växer i Bourgogne. Självklart blir det förvirring.