Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo
Italiensk bönsoppa, vita bönor, meatless monday,
Skriven av Anette Rosvall

Soppa på italienska bönor

Ni känner väl till uttrycket koka soppa på en spik? Det kanske inte blir den godaste varianten med just järnspikar men soppa går att göra på nästan vad som helst.

Soppa på italienska bönor.

Det går att koka soppa på nästan vad som helst, dessutom går det oftast ganska snabbt också. Därför tycker jag att soppa är den optimala vardagsrätten. Uttrycken koka soppa på en spik tror jag desstutom syftar till att det går att laga på nästan vad som helst. Öppna dörren till kylskåp eller skafferi, rota runt lite och vips så har du grundmaterialet till din middag.

Idag är det måndag och jag tycker att du skall satsa på en vegetarisk variant, varför inte prova min Italienska bönsoppa? Bönor är galet nyttiga, och den här soppan är både god, närande och relativt billigt också faktiskt. Du hittar så klart receptet här nedanför, vill du piffa och gulla med din familj eller matgäster lite extra så serverar du en smarrig bruscetta till, och häller några droppar örtolja på innan servering.

 

Smaklig spis och happy meatless monday!

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Jag har givit ut ett tiotal kokböcker och ambitionen med dem är att recept och kokböcker skall inspirera människor till att vilja laga mat, äta och genom det hitta en glädje i både fest- och vardag.

Läs mer om Anette

Läs mer