Vintips på DryckesListan.se

Vädret under juli månad har inte varit något man skriver om hem till mamma. Kallt och lite regnigt tyvärr. Vad kan man trösta sig med om inte lite olika viner. Vi provar viner på DinVinguide.se varje vecka och listar våra fynd på DryckesListan.se. Denna lista uppdateras så att du som läsare alltid kan se det senaste i våra bedömningar.

Semester, sol och sommardryck. Nu är tiden då Sverige verkligen går in i semesterkänsla. Kanske lite extra vinkänsla också? Idag ska vi ta en titt på utbudet med dryck och plocka ut de säkra korten, som ligger i Systembolagets sortiment och som räcker hela sommaren ut. Eftersom det är sommar och semester vill vi ta det lilla lugna. Återhämtning och stressfria dagar är viktigt.

Glöm inte att DryckesListan.se uppdateras varje vecka med nya tips på bra viner.

Mousserande vin

Vintips på DryckesListan.se

Vitt vin på flaska

Rosévin

Annons:

Rött vin på flaska

Ekologiskt vin

Vintips på DryckesListan.se

DryckesListan.se är en guide för alla som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen. Genom våra topplistor vill vi hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. Vi bjuder även på recept och i våra topplistor hittar du de drycker vi anser vara bäst för tillfället, matchat med skräddarsydda recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista.
Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

Läs mer

Fler artiklar