Fredagstipset 30 – Dryckeslistan.se topplistor

Ni har väl inte glömt våra listor på DryckesListan.se. På fredagar brukar vi på DinVinguide.se ge tips. Idag puffar vi för vår andra plattform Dryckeslistan.se topplistor som förnyas varje vecka.

Dryckeslistan.se topplistor

Vi på redaktionen för DinVinguide.se provar viner mest hela dagen…..som ni vet. Detta jobb med att prova tusentals viner varje år är basen för våra artiklar om vin och DryckesListan.se. Listorna uppdateras kontinuerligt av alla våra skribenter och vinprovare som lägger in sina omdömen i denna databas som utgör grunden för DryckesListan.se.

Vissa av er läsare kanske inte känner till vår lista över bästa vinerna på Systembolaget. Denna lista förnyas varje vecka och är därför konstant aktuell. Tipsa gärna släkt och vänner om dess existens.

DryckesListan.se topplistor skapas automatiskt helt oberoende av vem som recenserar. Databasen väljer automatiskt natten mellan söndag och måndag de senaste vinerna i respektive kategori. Med högst betyg och fallande ordning. Varje vin på listan har också ett matchat recept ur vår receptbank.

Med detta tips önskar jag en trevlig helg
Anders Levander

Fredagstipset 30 - Dryckeslistan.se topplistor

Annons:

Fredagstipset 30 - Dryckeslistan.se topplistor

Fredagstipset 30 - Dryckeslistan.se topplistor

Läs mer

Fler artiklar