Ett gott glas rött vin till helgen

Det är april månad och vädret är som vanligt gäckande. Ömsom sol ömsom snö. Nu verkar det bli snö och kallgrader framöver. Vad värmer inte bättre då än ett gott glas rött vin till helgen.

Ett gott glas rött vin till helgen

Det verkar bli kallgrader i helgen brrr. Jag som trodde att sommaren nästan hade anlänt. Men som sagt, det är april med sitt omväxlande väder. Vi på DinVinguide.se har provat en hel del röda viner under senare tid. Varje vecka publicerar vi våra tips för kommande vecka på DryckesListan.se. Så glöm inte att gå in på denna sajt. Den uppdateras varje måndag.

Jag tänkte tipsa om några av våra favoriter som inte kostar en förmögenhet. Spara lite av pengarna till fina råvaror istället. Som inspiration har vi valt några recept som passar bra till våra utvalda viner. Vinerna har karaktär och ursprungstypicitet och kostar under 200 kronor, förutom champagnen som kostar några kronor till. Exakt 39 kronor till och får anses som ett fynd.

Jag önskar alla en trevlig helg

Anders Levander

Först vill vi jaga bort kylan med en härlig champagne och kanske solen tittar fram. Vem vet?
Vi har valt tre olika rödviner med typiskt ursprung som förgyller din helg

Annons:

Garzón Reserva Tannat 2018

LÄS MER

Pepparbiff med pepparsås

LÄS MER

Ett gott glas rött vin till helgen

BestChampagne.seDinVinguide.se och DryckesListan.se är guider för alla som har matdryckvin och livsnjutning som gemensamma intressen. I DinVinguide.se finns de flesta artiklarna och på Dryckeslistan.se finns våra topplistor där vi vill hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. På bägge sidor bjuder vi även på recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista. Missa inte heller BestChampagne där vi djupdyker i mousserande viner och framförallt champagne.

Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

Läs mer


Fler artiklar