Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!

I dessa oroliga tider har ett märkligt fenomen uppstått - bunkring av bland annat toapapper. Behöver vi bunkra vin? Svaret är nej enligt Systembolaget. Jag tror dem. Det är och mycket trist att restauranger, barer och hotell ekar öde. Ingen går ut, inte ens för en liten fika. För dig som ändå vill få en liten guldkant på tillvaron så har vi några tips på Bolaget som inte kostar en förmögenhet. Glöm inte att läsa DryckesListan.se där vi varje vecka tipsar om bra viner. Läs om; Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!

Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!

Jag tror att många känner sig lite vilsna i dessa omvälvande tider. Folk är livrädda att gå på krogen eller sitt fik, tyvärr. Men vi måste ju leva eller hur? Men Systembolaget är öppet, gudskelov för oss vinvänner. Du behöver heller inte gripas av panik och bunkra vin. Systembolaget har inga problem med transporter menar man, viket är bra för oss konsumenter.

Vi på DinVinguide.se vill tipsa er om våra vinval vi har på Dryckeslistan. Vi fokuserar denna vecka på röda viner. Två franska och ett chilenskt vin som vår provningspanel gillade skarpt.

DinVinguide.se frågade Systembolaget hur de agerar i dessa tider.

”Vår verksamhet fortsätter och det finns i nuläget inga beslut om att stänga butiker. Vi följer noga utvecklingen och är beredda på att vidta ytterligare åtgärder om så krävs. Varor från BeställningsSortimentet levereras som vanligt. Vi har sett ett ökat antal beställningar av hemleverans den senaste veckan.”
-Presstjänst Systembolaget

Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!

Annons:

Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!

Dongpo rou eller ångkokt fläsk i shaoxingsås.

LÄS MER
Dongpo rou eller Dongpo fläsk

Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!

DryckesListan.se är en guide för alla som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen. Genom våra topplistor vill vi hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. Vi bjuder även på recept och i våra topplistor hittar du de drycker vi anser vara bäst för tillfället, matchat med skräddarsydda recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista.
Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

Bunkra vin på Systembolaget? Svaret är nej!

Fler artiklar