Anders Fredagstips

Äntligen fredag! Alla minns väl utropet som föregick att helgen och ledigheten är på gång. Idag med social distansering och arbete i hemmet har kartan ritas om en hel del för många av oss. Jag ska själv ut på sjön. Vädret verkar ju lovande med högtryck och värme. Jag bunkrar med lite olika viner som passar många olika tillfällen. Viner som smakar mycket och inte kostar en förmögenhet. Jag önskar alla våra läsare trevlig helg!

Anders Fredagstips

Langlois Crémant de Loire Brut

Nr 7404
Pris 145 kronor

Langlois Crémant är ett bubbel som aldrig gör bort sig oberoende av situation. Klassiskt och elegant med sin friska syra. Ett bra alternativ till de dyrare vinerna från Champagne. En perfekt kompanjon ombord. Langlois är ett härligt allroundvin som passar de flesta tillfällen.

Perfekt vin till försommarens olika tillfällen

Anders Fredagstips

Dominio de la Abadesa Verdejo 2018

Nr 6717
Pris 119 kronor

Finfina droppar från Rueda i Spanien som bjuder på vita mandlar, grapefrukt, pomelo och fylliga örter som anis och mynta. Lite sötma i det syrliga avslutet passar vårens vita och gröna sparris. Fylligt och aromrikt och var inte rädd för den lilla sötman den gifter samman många maträtter med vinet. Jag kommer dricka detta till min charkbricka och den grillade sparrisen.

Passar utmärkt till både fördrink och till mat

Annons:

Alegoria Malbec 2018

Nr 2161
Pris 119 kronor

Mustigt och mulligt matvin till fina köttbiten och chimichurri, en argentiskt salsa. Charmigt och riktigt gott med sin syra, körsbär, hallon, tranbär, lingon och vilda örter. Detta vin är perfekt till det grillade jag har tänkt mig ombord. Malbec är Argentinas stolthet.

En kraftfull argentinare till det grillade

GONE SAILING!

Läs mer

Fler artiklar